„De la Quantă la Conștiința” Sâmbătă, 30 iulie ora11.00 – (LIVE)

„De la Quantă la Conștiința” Sâmbătă, 30 iulie ora11.00 – (LIVE)

Conferinta sustinuta de prof.dr Univ Radu DOP

Vicepresedinte al Asociatie Medicale Romane si consilier in cadrul Institutului de Stiinte Spatiale, grupul „Starwalker”

Membru fondator al Centrului de Studii pentru Stiinte de Granita si al Asociatiei de Telemedicina si Aplicatii Spatiale pentru Sãnãtate
S a nascut pe 10 iulie 1942, la Sibiu. A urmat cursurile facultatii de medicina 1963-1969. Ocupa functia de senior consultant Emergency Hospital Bucharest din 1973-mai 2004. Este .
Radu Dop, specialist in „medicina critica”, a participat in SUA la programul „Eisenhower Fellowships”, care pregateste viitori lideri mondiali.
Chirurg de exceptie, are o vasta cariera universitara si de cercetare in programe nationale si internationale. Este . A colaborat din 1990 si pana in prezent la programele desfasurate de Maica Tereza si de Ordinul Misionarele Caritatii in Romania. Doctorul are un legamant cu Maica Tereza pe care il respecta: „M-am angajat sa am grija de copiii aflati sub ocrotirea ordinului „Misionarele Caritatii”, infiintat de Maica Tereza. „Sunt nasul a 63 de copii”.
Doctorul a fost directorul unuia dintre cele mai moderne spitale private din Romania – „Euroclinic”. In perioada in care a urmat cursuri de management strategic in SUA, a avut acces la oamenii influenti ai Americii, cu exceptia unuia: presedintele.
Intr un interviu acordat postului radio Romania Muzical, dr Radu Dop spunea:” Eu cred că medicina, matematica, muzica, ritmurile, vibraţiile sunt dimensiuni fundamentale ale Universului. Cred că incantaţiile de vindecare în epoca de dezvoltare a societăţii, a culturii umane, reprezintă o formă de intrare, de întâlnire între ritm, muzică, melodie şi binefacere a sufletului care suferă