Active Bricks – Mindstorms

Active Bricks – Mindstorms

Acest workshop se adreseaza celor care indragesc si valorizeaza jocul ca mod de comunicare si de dezvoltare personala. Cu ajutorul kiturilor Mindstorms modificate, atelierul incurajeaza gandirea creativa si munca in echipa. Vom construi impreuna roboti cu piese de Lego, ii vom anima si testa, ii vom pune la treaba pe un traseu, vom lucra cu echipa noastra cat si cu celelalte echipe in asa fel incat, dupa doar patru ore, sa putem sa il transportam in siguranta pe Omuletul Bob.

El iti va permite sa iesi din sfera activitatilor cotidiene si din zona de confort pentru a obtine obiective clar definite. Si asta, in cel mai atractiv mod, prin joc! Vei fi provocat sa iti redescoperi mintea si mainile intr-un context inedit si inovator si sa te bucuri de ceea ce poti face cu ele in asa fel incat pe parcurs sa iti consolidezi competentele din spatele celor 7C (Claritate, Capabilitate, Colaborare, Contract, Comunicare, Creativitate si Consistenta).

Organizatorii acestui workshop pleaca de la premiza ca participantii invata in mod creativ, dobandind in mod activ cunostinte si abilitati noi, nu primind ideile de-a gata sub forma de instructiuni. Oamenii nu descopera idei noi, ci le construiesc ei insisi. Workshop-ul este doar o mica incursiune in lumea robotilor Lego, dar este suficient pentru a incita participantii sa isi doreasca sa incerce mai mult dupa terminarea lui.

Te asteptam cu nerabdare!

Lector: Ștefan Neșiu Bedreag