Atelier interactiv de fotografie

Atelier interactiv de fotografie

  Acest curs este destinat tuturor celor care iubesc fotografia! În cadrul atelierului vom aborda elemente de tehnica și artă fotografică plecând de la nivelul de începător, astfel nu este neapărată nevoie o experiență anterioară! Vom face în așa fel încât noțiunile tehnice și artistice să fie cât mai simple și intuitive astfel încât să maximizăm partea creativă fără a ne limita la butoane și setări. Nu contează cu ce aparat foto vii! Aparatul foto este doar o unealtă de care te folosești să realizezi imagini. Cel mai bun aparat foto este fotograful, pentru că el este cel care realizează fotografiile.

  Cursul presupune multă practică, ce include fotografie de peisaj în condiții cheie de iluminare (Apus, Răsărit), fotografie de portret, fotografie macro și chiar fotografie de noapte! Vom fotografia zilnic, iar seara, ne vom aduna la cortul foto, fiecare cu cele mai bune trei imagini ale sale și vom discuta împreună pe ele.

  Aici vom învăța să ne exprimăm prin imagini. Cum pictorii își exprimă stările prin picturi, sau muzicienii prin muzică, așa noi fotografii ne folosim de imagini pentru a ne exprima trăirile. Astfel, fiecare își va putea descoperi un stil unic de fotografiere pentru că fiecare dintre noi percepe și simte anumite momente în felul său.
Lector: Adrian Dedu