Atleier de Pictura : Trezeste artistul din tine

Atleier de Pictura : Trezeste artistul din tine

Trezește artistul din tine!

Îți propun să îți relaxezi ochii și mintea prin pictură.

Te invit într-o călătorie artistică, în care nu există nicio presiune legată de performanță. Stresul și anxietatea vor dispărea preț de 1,5 ore, cel puțin.

Pictura este o modalitate de gestionare a emoțiilor copleșitoare și a îngrijorărilor. E ca și cum ți-ai proiecta gândurile obsesive, anxietățile, încordările pe pânză, lăsând spațiu liber pentru ca liniștea și bucuria să iasă la suprafață. E ca și cum ai da “swipe” de la o stare negativă la una pozitivă. Și ce satisfacție, la final, când pictura prinde viață!

 

Descrierea cursului

Cursul de pictură pentru începatori se adresează persoanelor care vor să facă cunoștință cu arta și tehnicile de pictură. Din dorința de a împărtăși experianța în domeniul artelor plastice, acest atelier este menit să incurajeze creativitea și imaginația persoanelor interesate să invețe lucruri noi, să experimenteze, să se relaxeze pictând. Atelierul îți oferă sedințe de recreere prin artă, un spațiu în care să creezi. Vom experimenta pictura în acrilic – natura statică cu vegetație de sezon, portretul, dar și teme la alegerea participanților, cum folosim culoarea pentru a reda diferite texturi, efecte , transparențe, pe suport carton, carton pânzat și canvas pe suport de lemn;

Durata: 3 ședințe/1,5ore

Instructor: Gabriel Grosu – pictor amator

Număr lucuri disponibile curs: 10