Autocunoaștere, dezvoltare personală și remodelare psihosomatică. Reconectarea creativă cu sinele și Universul

Autocunoaștere, dezvoltare personală și remodelare psihosomatică. Reconectarea creativă cu sinele și Universul

În cadrul workshop-ului de autocunoaștere, dezvoltare personală și remodelare psihosomatică vă propun să continuăm seria temelor pe care le-am parcurs împreună de-alungul ultimilor ani și să căutăm răspunsurile la subiecte cel puțin la fel de provocatoare ca și până acum.

În procesul de autocunoaștere este foarte important să identifici care sunt situațiile concrete pe care le poți transforma din esecuri în adevărate reușite, iar odată făcut acest pas, totul va veni de la sine. Întrebările potrivite pot să-ți schimbe cursul vieții, pot să te facă să realizezi că la orice situație care aparent nu are rezolvare, cu siguranță vei găsi un răspuns.

Cheia unei vieți fericite și împlinite constă în cultivarea unui mod de gândire pozitiv. Nemulțumirile nu vor face decât sa atragă un sentiment negativ de care nimeni nu are nevoie. În schimb, conștientizarea faptului că ceea ce poti să controlezi este prezentul, te va face să deschizi o noua poartă către interiorul tău.

Dezvoltarea personală te poate ajuta să înțelegi de ce este necesar să pășești pe calea transformării începând cu tine însuți, cu un proces de introspecție, de privire în interiorul tău și de descoperire a unui nou Eu, mai puternic, mai echilibrat, mai înțelept, mai pregătit pentru lumea exterioară, care să creeze în jur armonie și să-ți asigure succesul în tot ceea ce îți dorești să realizezi!

lumea exterioară, care să creeze în jur armonie și să-ți asigure succesul în tot ceea ce îți
dorești să realizezi!
Luni, 1 August
Marți, 2 August
Miercuri, 3 August
Orele 17:00 – Locație: Bac
Lector: Dr. Teodor Vasile

 

Instructor: prof. dr. Teodor Vasile

 

 .