Autodezvoltare personala si remodelare psihosomatica. Reconectarea creativa cu sinele si universul.

Autodezvoltare personala si remodelare psihosomatica. Reconectarea creativa cu sinele si universul.

În cadrul workshop-ului vom aborda tehnici de dezvoltare personală, psihoterapie, relaxare, training autogen, hipnoză, psihologie transpersonală și practici spirituale. Workshop-ul reprezintă o continuare firească a subiectelor pe care le-am parcurs împreună de-alungul ultimilor ani.

Dezvoltarea personală înseamnă, în primul rând, conștientizarea faptului că fiecare dintre noi suntem ființe umane unice în acest Univers, că avem în interiorul nostru resursele necesare pentru a face schimbări pozitive pe care ni le dorim în viața noastră astfel încât să trăim în armonie cu noi înșine și cu tot ceea ce ne încojoară.

Printre beneficiile pe care le aduce workshop-ul de dezvoltare personală și remodelare psihosomatică pentru fiecare participant putem enumera: creșterea stimei de sine, descoperirea, înțelegerea și eliberarea de traumele din trecut, eliberarea de condiționările societății, îmbunătățirea relațiilor cu familia și prietenii, descoperirea calităților personale și utilizarea acestora în vederea îmbunătățirii vieții, cultivarea unei gândiri și a unei stări de spirit pozitive, creșterea încrederii în propriile forțe, controlul emoțiilor și al gândurilor negative, descoperirea lucrurilor care ne fac fericiți, etc.

Workshop-ul de dezvoltare personală contribuie la îmbunătățirea stării de bine a fiecărui participant, precum și la conturarea scopurilor pe care fiecare dorește să le urmeze în viață, atât în plan fizic, cât și spiritual.

Starea de bine reprezintă o experiență subiectivă. Fiecare om poate defini această stare în mod diferit din simplul motiv că o percepe diferit. Personalitatea, temperamentul, caracterul unui om, modul în care gândește și percepe propria viață, așteptările pe care le are de la sine și de la membrii societății în care trăiește, cuantumul de experiențe negative și pozitive trăite și capacitatea de a învăța ceva bun din fiecare etapă parcursă, toate acestea reprezintă doar o mică parte din bagajul ce ne însoțește în această călătorie prin viață. Starea de bine poate să fie percepută și prin intermediul acestui bagaj, depinde numai de noi ce greutate, formă și mărime îi dăm.

LUNI 1 august 2016 și JOI 4 august 2016

Workshop „PARAPSIHOLOGIA – REALITĂȚI, MITURI, MISTERE”

Tabu-uri, experiențe la limita imposibilului, locuri „bântuite”, jurnal de călătorie: locuri magice, capacități extrasenzoriale, elemente alchimice, informație versus energie, călătoriile în timp și spațiu, vise premonitorii, călătorii în astral sunt doar câteva dintre subiectele pe care vi le propun să le abordăm împreună pe parcursul acestui workshop.

MARȚI 2 august 2016

ARTE MARȚIALE – de la Qi Qong la Ju-Jitsu

Pe parcursul întâlnirilor noastre de dimineață vom continua împreună și încursiunea în lumea Qi Qong-ului, Hatha Yoga, Ju-Jitsu și alte Arte Marțiale în scopul reconectării, regenerării și al remodelării noastre ca ființe complexe și integrate acestei planete și întregului Univers.

Sesiunea REIKI

Vom parcurge o etapă importantă în evoluția fiecărui practicant de Reiki, inițierea la grad de Maestru Reiki, atât în sistemul Usui Reiki Ryoho, cât si Reiki Tibetan. De asemenea, pe lângă inițierile pentru gradul I, practicanții Reiki inițiati în gradul I și II vor primi inițierile pentru pasajele superioare.

MARȚI 2 august 2016 – inițierea grad Maestru Reiki în sistemele Usui Ryoho și Tibetan

MIERCURI 3 august 2016 – inițierea grad II și III

SEMINARUL „MEDITAȚIA CU FLACĂRA VIOLETĂ®

o terapie complementară integrativ-holistică creată prin întrepătrunderea elementelor psihoterapeutice experiențiale cu tehnici specifice abordate de medicina alternativă”

JOI 4 august 2016

ORELE: 18:00

LOCAȚIE POSIBILĂ: CETATEA CAPIDAVA