Concurs arte vizuale „Valentin Nicolau” sustinut si sponsorizat de MASTERCARD

Concurs arte vizuale „Valentin Nicolau” sustinut si sponsorizat de MASTERCARD

Concurs de arte vizuale „Valentin Nicolau”

Prezentul regulament are la baza prevederile legii 145/2015 care reglementeaza asociatiile si fundatiile si actioneaza in scopul si principiile legii.

Concursul se organizeaza de catre Centrul pentur Studii Complexe si Editura Nemira in perioada 03 – 06 august a.c. cu sprijinul MasterCard avand ca scop sustinerea programelor educationale din cadrul Taberei Atlantykron si promovarea brandului si produselor MasterCard in cadrul Concursului de Proza Science-Fiction “Valentin Nicolau”.

Se vor acorda 2 premii artistice in valoare totala de 2500 lei.

Pictura : 1500 lei

Grafica : 1000 lei

Premiile vor fi taxate conform articolului 75-77 din codul Fiscal.

Reguli de desfășurare

Tipul lucrarilor acceptate in concurs

 

 1. PICTURA
 2. GRAFICA
 3. Timp de creație:
 • 10 ore pentru “GRAFICA” ( începând de luni 03 august între orele 08-18.00)
 • 34 de ore pentru “PICTURA” (începând de luni 03 iulie între orele 08-până marți 4 august orele 18:00 (momentul în care va începe predarea lucrărilor).
 • Afișarea temei și a subiectului se va face în cele 3 puncte oficiale de afișaj (Copakul Mishu, Restaurant și Amfiteatru), între ora 7:30 și 8:00.
 • Strângerea lucrărilor “GRAFICA” se va face de către secretarul echipei de organizare, la un punct marcat în mod vizibil, la (Copacul Mishu) luni 3 august între orele 18.00 18.30.
 • Strângerea lucrărilor PICTURA” se va face de către secretarul echipei de organizare, la un punct marcat în mod vizibil, la (Copacul Mishu) marti la ora 18.00 18.30.
 • Anunțarea rezultatelor și premierea se va face în cadrul Programului de Seară, din Amfiteatru, în ziua de joi 06.08.2015.
 • Jurizarea lucrărilor si se va efectua de către un juriu format din trei membrii al căror nume va fi făcut cunoscut după deschiderea oficială a Academiei).
 • Lucrările trebuie să se încadreze strict în tematica și în subiectul propus de organizatori (orice text care se va abate de la aceste două cerințe va fi exclus din concurs).
 • La concurs pot să participe toți doritorii, neexistând restricții impuse de vârstă.