CUNOAȘTERE ȘI PERFORMANȚĂ DE SINE – control și instrumente

CUNOAȘTERE ȘI PERFORMANȚĂ DE SINE – control și instrumente

 

Conștient sau nu, căutăm permanent să ne maximizăm performanțele într-un domeniu sau altul al activităților noastre.

Cel mai des căutăm repere exterioare: confirmări, lecții, cursuri de transformare personală, sfaturi, lecturi, activități în afara obișnuinței noastre etc.

Dar pierdem din vedere că dorim ca performanța să fie A NOASTRĂ, să ne reprezinte, să ne dea satisfacția împlinirii și, de ce nu, bucurie. Dar întreaga noastră educație se realizează, cu foarte mici excepții, din exterior și către exterior fără ca să fi ajuns conștient și intenționat să ne cunoaștem în integralitatea noastră, de la senzațiile venite din exterior la cele profunde oferite generos de propriul nostru corp, propria noastră ființă.

Atelierul pe care îl organizăm vă oferă posibilitatea de a încerca, prin mijloace simple, asistați de instrumentele și programele dezvoltate în cadrul programului NEUROMOTRICA, pătrunderea într-o altă perspectivă a cunoașterii de sine dar și câteva programe de antrenament și ameliorare a ceea ce și cum putem controla.

Într-o zonă situată tradițional în sud-estul insulei, ne veți găsi, dispuși să vă însoțim în călătoria voastră interioară, în fiecare zi de la ora 9:30 la 12:30 și de la 16:30 la 18:30”

Prof. univ. dr. Pierre Joseph de Hillerin

Cercetător în Știința Sportului și consultant în performanță Umană și uneori sportivă la nivel de elită.