Robotics Centenarium

Robotics Centenarium

Atelierul de robotica Active Bricks vrea sa fie plin de mici seminte pe care le poti cultiva si transforma in adevarate minuni.

La atelierul de robotica vom combina joaca pe covor cu piese de plastic cu programarea si inteligenta artificiala. Vom creea roboti care incet incet vor invata, alaturi de tine, sa indeplineasca misiuni simple intai telecomandati, apoi programati autonom.

Pornind de la o mana de piese, vom explora mecanisme simple, precum rotile dintate si imbinarea lor, scripetii, camele si parghiile. Odata stapanite tehnicile de baza, ele pot fi potentate cu ajutorul caramizilor inteligente EV3. O sa folosesti informatii de la senzori si motoare, impreuna cu programarea visuala in LabView bazata pe utilizarea unor blocuri colorate care corespund unor comenzi sau instructiuni, pentru a da viata mecanismelor ingenioase construite de tine.

Fie ca iti doresti cateva ore petrecute in mod placut pentru a pune descoperi robotica, fie ca stii deja ca ai aptitudini si inclinatie catre tehnica si tehnologie, te astept cu drag.

Stefan Bedreag, trainer Active Bricks