Anca Berlo

Anca Berlo

Ani participare: .

Biography

Coordonator si instructor

Anca Berlo este Directorul de Comunicare al Centrului pentru Studii Complexe (CSC). Anca s-a alaturat echipei de lectori CSC de la Atlantykron in vara anului 2012. Atmosfera magica a insulei a incantat-o intr-atat, incat anul urmator a devenit coordonatorul echipei CSC si a programelor stiintifice derulate de asociatie pe insula.

Anca este licentiata in Comunicare si Relatii Publice, are un masterat in Administrarea Afacerilor si face parte in continuare din echipa Atlantykron, unde contribuie cu experienta profesionala castigata in managementul de operatiuni, antreprenoriat si comunicare.

In 2014, alaturi de Andi Caragea, cercetator si membru al Centrului pentru Studii Complexe, Anca organizeaza un curs de comunicare, dedicat tuturor celor interesati sa invete arta comunicarii  stiintei catre societate.

Anca se implica activ in comunitatea locala si lucreaza pro bono pentru Centrul pentru Studii Complexe si Clubul Alpin Roman, asociatii din care face parte.

Anca crede in cultivarea momentelor si a relatiilor cu cei apropiati, si isi imparte timpul intre familie, propria afacere si restul pasiunilor: scrima, educatia, cantatul la pian si escalada.