Gheorghe (Gogu) Stefanescu

Gheorghe (Gogu) Stefanescu

Ani participare: .

Biography

Trainer, consultant, coach

Gogu este convins ca demersurile organizationale sau  personale de tip proiect, bine gestionate, sunt cheia evolutiei si a succesului. Si crede ca in lumea contemporana lucrurile cu adevarat importante se realizeaza numai prin parteneriate autentice. Motiv pentru care de peste zece ani este implicat activ in domeniul managementului de proiect promovand si militand pentru colaborari si pentru constituirea de parteneriate lucrative.

Gogu este absolvent al Facultatii Automatica din UP Bucuresti, detine un masterat in managementul de proiect si este certificat international (PMP®, Project Management Institute) ca profesionist in managementul proiectelor.

Experienta dobandita in pozitii manageriale din domenii diferite – tehnologia informatiei, industria petrochimica,  training si consultanta –  si pasiunea de a lucra cu oamenii i-au conferit ca principal atribut capacitatea de a transpune conceptele manageriale (percepute ca fiind prea “teoretice” datorita utilizarii lor excesive in contexte neadecvate) in instrumente de lucru valoroase in lumea reala. Contributiile sale au un caracter practic nemijlocit, fie din postura de autor de cursuri, articole si lucrari de specialitate, fie ca trainer (peste  6000 de cursanti), consultant si coach, fie  ca speaker la evenimentele de management de proiect, sau prin actiuni de voluntariat si prin activitati in cadrul asociatiilor profesionale.

Programul „Simplify, Grow, Win” program de dezvoltare organizațională în management de proiect realizat pentru Arcelor Mittal Galati-   o fost distins cu premiul Project Of The Year – Education Categorie 2013 de către asociatia profesionala PMI Romania Chapter.

In timpul liber se deconecteaza prin partide de pescuit si este pasionat de literatura si filmele science-fiction.

Contributii:

Avizare de specialitate: PMBoK® Guide, 4th edition,  editia în limba română, 2010

Avizare de specialitate: PMBoK® Guide, 5th edition,  editia în limba română, 2013

Avizare de specialitate: “MZT865- Curs de Management de Proiect”- Editia a treia, Editura CODECS, 2008,

Avizare de specialitate: “T883-  Managementul operatiunilor si proceselor in afaceri”-,Editura CODECS,  2009, The Open University, UK

Autor- “Glosarul termenilor de management de proiect”, Editura CODECS, Bucuresti, 2007.