Razvan Buzatu

Razvan Buzatu

Ani participare: , , , .

Biography

Razvan Buzatu este expert în construcție de stat și dezvoltare și transformare de instituții  publice, private și asociative. Cumulează 19 de ani de experiență în misiuni și proiecte în 70 de țări, în regiuni precum Asia Centrală și Caucazul de Sud, Europa și Balcanii de Vest, țările din Golf și Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Centrală și de Vest. A ocupat funcții de nivel înalt în organizații internaționale precum OSCE, UNDP, NATO, Parlamentul European, Consiliul Europei, dar și functii de conducere în sectorul privat.

În prezent, conduce Grupul de Cercetare al NATO pe securitate energetică, din cadrul Organizație pentru Știință și Tehnologie a NATO, este lector la Colegiul NATO de la Roma, la Scoala NATO de la Oberammergau din Germania (de la care a și primit o Medalie de Excelență în anul 2013), profesor asociat la Colegiul National de Apărare din România, precum și lector la cursul post-universitar de Intelligence Economic International din cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale a Academiei de Studii Economice din București.

Este alumnus al cursurilor executive de leadership și dezvoltare de la Harvard Kennedy School for Government. În amnul 2008, a primit o medalie de apreciere de la Președintele Statelor Unite ale Americii pentru contribuția pe care a adus-o la organizarea Summitului NATO în România și ulterior o scrisoare de mulțumire de la același Președinte.

 

Ca urmare a bogatei experiențe internaționale de teren pe care a acumlat-o, Răzvan scrie în prezent o carte, singura, de altfel, despre cum funcționează lumea și inotro se indreaptă aceasta.