GMB Computers

GMB Computers

Biography

GMB Computers si-a inceput activitatea in anul 1991, atunci cand Experienta, Curajul, Respectul fata de munca si dorinta de a promova Noua Tehnologie au fost ingredientele care, impreuna cu perseverenta si profesionalismul, au dus la existenta astazi a unei companii puternice, sanatoase, profesioniste si de incredere.

Inca de la inceput ne-am propus sa oferim clientilor si partenerilor nostri, cele mai bune echipamente si solutii din domeniul IT.

In cei peste 20 ani de activitate, misiunea noastra a fost aceea de a introduce tehnologia de ultima generatie in fiecare casa si companie, de a ajuta la gestionarea informatiei in conditii optime de calitate-pret, de a oferi clientilor  experienta noastra in comunicatii, networking, internet, hardware, software, training.

Am contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri din zona Dobrogea prin proiecte de: infrastructura a retelelor locale, internet, comunicatii, training si service IT.

Viziunea noastra este de a continua cu profesionalism, incredere si respect fata de clientii nostri activitatile si proiectele din domeniul IT, de a fi incontinuare o societate care pune inaintea oricarui deziderat satisfactia clientului, respectarea valorilor umane si ale mediului.