TAP1 SA Ploiesti

TAP1 SA Ploiesti

Biography

CINE SUNTEM

TAP1 S.A. (Transport Auto Ploiești 1) a fost înființată în anul 1991. Timpul care a trecut de atunci ne-a învățat lecții importante despre înalta calitate a serviciilor, siguranță, eficiență si ne-a ajutat să avem o perspectivă de ansamblu, sa înțelegem ce înseamnă transportul în siguranță.

De ce transportăm fiecare gram cu atâta pasiune?

Am trecut testul timpului, am învățat din greșeli și am crescut. Înțelegem nevoile clientului. Am învățat să nu sacrificăm niciodată recompensele pe termen lung pentru scurtăturile tentante.


Pentru că respectăm timpul 

Timpul nu înseamnă numai bani. Timpul înseamnă oportunități, dezvoltare și evoluție. Atât pentru voi, cât și pentru noi. Știind asta, ne folosim resursele în mod inteligent pentru a oferi cele mai rapide servicii, aici și peste hotare.


Pentru că avem o soluție pentru orice provocare

Cu o flotă de mașini cu dimensiuni și gabarite variate, e greu să fim luați prin surprindere. Toate resursele noastre materiale și umane au fost reunite cu precizie pentru a satisface orice cerință.

Pentru că deși pare că nu ne cunoaștem, am mai lucrat împreună

Indirect. Datorită colaborărilor noastre anterioare, avem certitudinea că serviciile noastre au influențat întreaga industrie a transportului.