Bitcoin și Cryptovaluta – Evoluție și Revoluție în Lumea Banilor

Bitcoin și Cryptomodene sunt un subiect care astăzi poate să pară misterios, cum era acum 30 ani un calculator sau acum 20 internetul și new economy, dar care peste puțin timp va deveni uzual și indispensabil. Cu cât mai devreme te informezi, cu atât mai devremee poți profita de oportunități până când acestea vor mai exista.
Chiar dacă există din 2009, Bitcoin este un subiect care a început în ultima perioadă să intre în atenția presei și apar din ce în ce mai multe articole și comentarii pe tema aceasta. Dar ceea mai mare parte a oamenilor doar au auzit ceva și nu prea au înțeles despre ce este vorba.
Date fiind avantajele de siguranță, anonimatul și lipsa de control din partea orcărui stat, putem să fim siguri că răspândirea și acceptarea criptovalutelor va declanșa o adevarată revoluție în lumea economică și politică.
Chiar dacă lucrurile sunt în mișcare rapidă și multe aspecte nu sunt clare, este fundamental să înțelegem principiile să nu ne trezim complet nepregătiți în fața acestei revoluții.
Asa, vom invata:
-Ce sunt Bitcoinul și Cryptovaluta?
-De ce au valoare?
-De ce vor schimba complet structura economică și politică a lumii?
-Cum se creează un Bitcoin?
-Cum funcționează sistemul Blockchain?
-Cum se păstrează?
-Cum se tranzacționează?
-Cum se investește?
-Care sunt celelalte Cryptovalute?
-Care sunt aspectele legale?
-Care sunt precauțiile de luat?
-Cum să folosești Bitcoin pentru a plăti și a fi plătit?
Instructor: Bruno Medicina