Strategii mentale pentru creativitate

Strategii mentale pentru creativitate

Acest curs face parte din programul Atelierului de Complexitate a Centrului pentru Studii Complexe. Programul detaliat.

Instructor: Catalin Zaharia

Conferinta: Strategii mentale pentru creativitate 

In preajma anilor 1920 filmul color era la mare distanta, desenul animat era inexistent in forma lui animata. Un om insa si-a imaginat ceva “maret si stalucitor”. Ce fac in mintea lor marii inovatori si ce tehnici au fost descrise pentru a ne ajuta in a ne imagina viitorul? Pornind de la urmele lasate de Walt Disney sau Leonardo da Vinci si studiind tehnicile imaginate de Edward de Bono avem exemplul lor de curaj si inpiratie pentru ca noi sa deschidem noi ferestre spre viitor.

Workshop: The Welthy Mind Experience

Viitorul este un ceva care ne este dat sau il creem? Cei care raspund afirmativ la ultima afirmatie pot sa faca un pas mai departe in a crea un viitor prosper. In zilele de azi asimilam prosperitatea cu aspectele financiare, insa banii nu reprezinta decat aspectul superficial al prosperitatii. Este unul din firele care ne pot conduce catre o experienta profunda care in final da forma viitorului nostru.

The Wealthy Mind™ a fost dezvoltat de-a lungul anilor de cercetare ştiinţifică în domeniile Programării Neuro Lingvistice(NLP), Teoriei Haosului, şi Gândirii Sistemice, şi este o experienta interactiva de dezvoltare personala.

Referinte:
http://www.thewealtymind.com
http://www.mindmaster.ro/servicii/personal/the-wealthy-mind