Into to Game Design

Cursul se va desfasura pe durata a doua zile , incepand de luni pana marti ( eventual si miercuri, daca sunt doritori )  5 August- 6 aughust in principiu. In prima zis va fi un crus mai mult teoretic, vorbit de jocuri in general. Vom vorbi despre ce este un joc, diferenta dintre joc si joaca, ce face un joc video sa fie bun. In functie de media de varsta vom intra in diferite aspecte tehnice. Adi va vorbi de partea vizuala cu un Talk pe care l-a tinut la devplay, cu un exemple si PPT. In a doua zi vom inista pe experienta noastra de a face jocuri si vom folosi engine-urile jocurilor noastre pentru a face niste nivele, sa aplicam lucruri pe care l-am invatat cu o zi inainte. Mai pe scurt, vom face niste nivele jucabile, impreuna cu participantii. Aduc eu Laptop, in functie de cum sunt cursurile asezate in program ne putem strecura cu program destul de flexibil. Imi cer iar mii de scuze de toate aceste intarzieri, m-am zapacit de cap vara asta. Poza o voi trimite, dar banuiesc ca deja prea tarziu , si nu mai conteaza. Scuze din nou.

Un curs teoretic si interactiv ce introduce pe cei curiosi  in universul game develpment-ului, un domeniu foarte complex si divers. Cursul se va focusa pe detalii legate de development-ul a 2 jocuri romanesti, si se va termina cu creerea unui nivel jucabil.

A theoretical and interactive course introducing those curious in to the game development universe, a complex and diverse field. The course will be focused on insights of how 2 romanian games were made, ending with the creation of a playable level.
Instructori
Adrian Cristian Maraloiu, Adrian Cruceanu