Neocube

Neocube

Un puzzle cu miliarde de solutii,NeoCube este cel mai interesant instrument de distractie din lume! Neocubul tau iti va oferi ore in sir de experiente creative si distractive, de neegalat.

Efortul de a crea este instinctual si elementar in existenta umana. NeoCube este modul perfect in care creativitatea se poate dezvolta.

Controlul total al NeoCube rezulta din compozitia sa de 216 sfere individuale. Fiecare sfera individuala este in esenta un punct. Mai multe sfere aranjate intr-un sir formeaza o linie. Liniile pot fi aranjate pentru a forma forme bi-dimensionale sau de poligon. Miliarde de solutii sunt posibile. Deoarece NeoCube iti ofera libertatea de a-l controla la toate nivelurile, creatiile tale vor fi la fel de unice ca tine! Secretul consta in compozitia aliazjului din care sunt compuse bilele, care contine Neodium, cel mai puternic magnet permanent cunoscut vreodata.

Acum este disponibil si revolutionarul NeoCube Albastru, care are la baza modelul Argintiu imbracat in haine colorate. Produsul se livreaza in cutie metalica argintie.

Ne place atat de mult NeoCube incat am dedicat un minisite acestui produs unde prezentam in detaliu tot ce trebuie sa stiti: www.neo-cube.ro.

Curs pentru copii sustinut de George Zagrean