Wolf’s Pack

Wolf’s Pack

Cursurile şi conferinţele din cadrul ATLANTYKRON sunt dintotdeauna furtuni de idei, dialoguri mai mult sau mai puţin aprinse, schimb continuu de opinii şi informaţii.

Programul nocturn Wolf’s Pack este tărâmul dezbaterilor în domeniile science fiction, fantasy și horror. În mijlocul nopții, la marginea Dunării în zona Pietrelor și în apropierea unui foc de tabară mocnit se adună participanţii. Acțiunea începe la ora 23.59 și durează până la 1.59 în principiu.

Conceptul Wolf’s Pack este parte integrantă a ATLANTYKRON începând din anul 2010. Numeroşi dintre cei prezenţi în cadrul  Academiei de vară de la Capidava au ales de atunci să ia parte la sedinţele acestui program. Actualul său format datează din 2012 şi se bazează pe o temă principală a fiecărei zile care este analizată si comentată din punct de vedere personal de către fiecare participant.

Programul “Wolf’s Pack” devine tărâmul dezbaterilor în domeniul S.F., F. & H. în mijlocul nopții, la marginea Dunării și în preajma unui foc de tabară mocnit. Acțiunea începe la ora 23.59 și durează până la 1.39 în principiu

Instructor: Lucian Cristian Oancea