Masa

Asigurarea hranei pentru toți participanții pentru întreaga perioadă a Academiei nu este deloc o sarcină ușoară. Dincolo de întreaga logistică necesară pentru a menține ingredientele în cea mai bună stare, este nevoie să putem asigura și un mod de servire rapid pentru orele de vârf, prânzul și cina, atunci când programele desfășurate se întrerup pentru a permite servirea mesei.

Acestea sunt motivele pentru care preferăm să colaborăm cu un partener specializat în domeniul alimentar, capabil să gestioneze toate aceste aspecte într-un mod profesionist. De obicei, pentru servirea mesei există două variante: fie achiziționarea unor bonuri de masă cu un meniu prestabilit, fie servirea la cerere, în funcție de oferta disponibilă în ziua respectivă.

In acest an serviciile de masa vor fi asigurate de o firma de catering din Bucuresti,  responsabilitiatea fiind asumata de o persoana experimentata.

Costul bonurilor de masă, care asigură prânz și cină pentru 8 zile este de 400 RON, iar acestea pot fi achiziționate odată cu înregistrarea în Academie.

Vezi aici propunerea de meniu pentru anul acesta.

Citește și: