Paradis – Vacanţe de vis”

„Despre Paradis – Vacanţe de vis”

 

Aflată la aniversarea a 19 ani de existenţă, agenţia de turism “PARADIS – VACANŢE DE VIS“ reprezintă astăzi unul dintre primii 3 touroperatori din România pentru litoralul românesc al Mării Negre şi unul dintre cei mai importanţi pentru Bulgaria. Anul acesta, peste 130.000 de turişti îşi vor petrece vacanţa pe litoralul românesc prin “PARADIS – VACANŢE DE VIS”.

Pentru a oferi servicii de calitate, consultanţii „Paradis – Vacanţe de vis” îşi îndreaptă eforturile, an de an, în următoarele direcţii:

  1. Alegerea şi selectarea atentă a locaţiilor şi hotelurilor.
  2. Negocierea activă (chiar agresivă uneori) a contractelor, astfel încât săpoată oferi clienţilor şi partenerilor cele mai bune tarife, facilităţi şi oferte speciale.
  3. Îmbunătăţirea comunicării cu clienţii şi partenerii de afaceri prin implementarea pe site a modulului de rezervări directe, participarea, an de an, la târgurile importante de profil, editarea de broşuri, cataloage şi alte materiale publicitare, prezenţa activă pe internet, radio şi TV, concursuri atractive, organizarea de info-trip-uri în România şi străinătate etc.

 

www.paradistours.ro