Sika Romania

Sika Romania

Biography

Sika AG, cu sediul in Baar, Elvetia, este o companie globala, care activeaza in domeniul materialelor chimice speciale. Este principalul furnizor de materiale chimice pentru etansari, lipiri, impermeabilizari, consolidarea si protectia structurilor portante, in constructii (cladiri si infrastrucura) si in industrie (vehicule, componente de constructie si echipamente de productie parcuri solare şi eoliene, faţade).

Sistemele Sika inlocuiesc tehnologiile vechi oferind clientilor noi oportunitati de inovare.

Misiunea companiei este de a-si sprijini clientii sa creeze valoare adaugata si de a se mentine in permanenta cu un pas inaintea competitiei.

Încă de la înfiinţare, în 1910, Sika a demonstrat neîncetat abilitatea de a crea soluţii sustenabile. Mai mult chiar, investiţiile permanente în cercetare şi dezvoltare accelerează în continuare acest proces, în linie cu cerinţele specifice ale clienţilor şi ale pieţelor pe care le deserveşte.

Astfel, în cele 76 de ţări în care este prezentă, Sika şi-a asumat misiunea de a anticipa şi de a reacţiona cu fermitate la provocările globale cu soluţii adaptate problemelor ecologice cât mai diverse, de la schimbarea climatică, la infrastructura cât mai eficientă, energia verde, apa potabilă şi protecţia ecosistemului. Toate aceste soluţii sunt strâns legate de evoluţia continuă a companiei. În plus, prin toate acţiunile sale, Sika înglobează principiile dezvoltării sustenabile în conceptele de business şi management, în strategia de cercetare şi dezvoltare, în activităţile de vânzări şi de marketing, în procesele de producţie şi, nu în ultimul rând, în colaborarea dintre companiile subsidiare.

Sika România, subsidiară a concernului elveţian, a fost înfiinţată în 2002, iar incepând cu luna iunie 2008 a dat în folosinţă fabrica de aditivi de la Braşov – prima unitate de producţie Sika din România. În plus, în acest an Sika va inaugura cea de-a doua fabrică din România, la Căpuşu Mare, judeţul Cluj, unde va produce atât mortare speciale, cât şi mortare folosite ca adezivi.

Şi pe piaţa din România, Sika îşi continuă misiunea şi pune în practică soluţii şi tehnologii de ultimă generaţie, în dezideratul său de a răspunde optim cerinţelor clienţilor, respectând în acelaşi timp principiile mediului înconjurător şi ale dezvoltării sustenabile. În acest fel, Sika investeşte permanent în viitor.

O investiţie în viitor o reprezintă şi sprijinul acordat de către Sika tinerilor. Astfel, de-a lungul vremii, compania s-a implicat în proiecte diverse ce au ca scop ajutarea copiilor şi a tinerilor din familii defavorizate, cât şi a celor cu rezultate deosebite la învăţătură.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.sika.ro

Ne gasiti si pe facebook alaturi de ceilalti prieteni ai Sika Romania.